Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met entrecote recept
Asperges met entrecote recept

Asperges met entrecote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges van 2 cm onder het kopje naar beneden. Breek het onderste stugge stukje (ca. 3 cm) eraf.
Kook de aardappelen in ca 20 minuten in water met zout gaar en giet ze af.
Kook de asperges afhankelijk van de dikte in ca 15- 20 minuten in ruim water met zout beetgaar. Giet af.
Bestrijk intussen de entrecotes met olie en bestrooi ze met zout en peper naar smaak. Rooster ze in een grillpan bruin aan beide kanten en in 7 minuten rosé.
Bereid de saus volgens aanwijzing verpakking. Serveer de entrecotes met de asperges, de aardappelen en de saus. Bestrooi met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met entrecote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven