Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met casselerrib recept
Asperges met casselerrib recept

Asperges met casselerrib


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de casselerrib droog en bestrooi hem met peper. Bak hem ca. 1 uur en 10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Splits 1 ei. Klop de bloem, de melk 3 eieren en 1 eidooier glad. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Laat het beslag minstens 20 minuten rusten. Was ondertussen de asperges, schil ze en kook ze 22 minuten in licht gezouten water met ca. 1,5 theelepel suiker. Kook 3 eieren hard. Laat ze schrikken en pel ze laat ze afkoelen. Was de kruiden en de lente-uitjes schud ze droog en snijd ze fijn. Meng ze met de zure room en de slasaus, breng op smaak met zout en peper. Hak de eieren grof en spatel ze door de saus. Klop 1 eiwit stijf en spatel deze door het beslag. Verhit 1 theelepel boter in een koekenpan en bak hierin de helft van het beslag bruin. Keer de pannenkoek om en verdeel hem met 2 spatels in stukjes en bak hem kort verder. Bereid de andere helf van het deeg op dezelfde manier. Laat de asperges uitlekken. Snijd de casselerrib aan plakken, serveer het vlees met de asperges, de stukjes pannenkoek en de kruidensaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met casselerrib recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven