Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Après-skisteak recept
Après-skisteak recept

Après-skisteak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een grote pan en bak de karbonades ca. 4 minuten aan beide kanten aan. Breng ze op smaak met zout en peper. Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze 10 minuten rusten. Bak het spek in het braadvet knapperig. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Neem het spek uit de pan en houd het warm. Bak de uien in het resterende vet, neem de helft van de uien uit de pan als ze nog zacht zijn en houd ze warm. Blus de overige uien af met het bier en 125 mililiter water. Roer er ook het bouillonblokje doorheen. Kook het geheel ca. 5 minuten. Breng de steak op smaak met zout, peper en suiker. Serveer met de fijngehakte peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit après-skisteak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven