Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelvleesgoulash recept
Aardappelvleesgoulash recept

Aardappelvleesgoulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappels schoon en snijd ze in stukken. Haal de sperziebonen af en halveer ze. Snijd de paprika's in blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de chorizo en het vlees in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de chorizo zachtjes uit. Schep ze op een bord. Bak het vlees in het bakvet rondom bruin. Voeg de ui, sperziebonen en paprika toe en bak alles 3 minuten. Schep de aardappel en paprikapoeder erdoor en bak alles nog 2 minuten. Voeg de tomaatstukjes met het vocht, de tijm en de bouillon toe. Stoof de aardappels en het vlees in ca 30 minuten zachtjes gaar. Schep de chorizo door de goulash en warm goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de goulash in diepe borden en strooi er de peterselie over. Schep in het midden van elk bord een flinke lepel zure room.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelvleesgoulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven