

Aardappelsalade met krokante schnitzel
- Nederland
- Vlees
- 4 portie(s)
- 25 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 1-2 takjes rozemarijn
- 100 gram tortillachips
- chilipoeder
- 4 varkensschnitzels (à circa 150 gram)
- zout
- peper
- 1 ei
- 3 eetlepels bloem
- 3-4 eetlepels boter
- 1 rode paprika
- 0,5 komkommer
- 0,5 bosje bieslook
- 500 gram kant en klare aardappelsalade
- 1 grote diepvrieszak
Bereidingswijze
Dep de schnitzels droog en breng op smaak met zout en peper. Kluts het ei in een diep bord. Wentel d schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het shipsmengsel.
Verhit de boter in een grote pan Bak de schnitzels op middelhoog vuur aan beide zijden in 4.5 minuten erin.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de komkommer en snijd in plakjes. Was de bieslook en hak hem fijn
Meng de aardappelsalade met de paprika, de komkommer en de bieslook
Serveer de aardappelsalade met de schnitzels
Meer Recepten
- Aardappelsalade met schnitzel4 porties
1 uur en 15 minuten
bettyvandijk - Boeren schnitzel4 porties
20 minuten
harwoon - Holzhackersteak4 porties
10 minuten
eladage
Allergenen Informatie
Voor dit aardappelsalade met krokante schnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Aardappelsalade met krokante schnitzel