Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met krokante schnitzel recept
Aardappelsalade met krokante schnitzel recept

Aardappelsalade met krokante schnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de rozemarijn, ris de naaldjes van de takjes en hak de naaldjes fijn. Doe de tortilla ships in de diepvrieszak en rol er met een deegroller overheen, zodat er fijne kruimels ontstaan. Meng met de rozemarijn en een beetje chilipoeder.
Dep de schnitzels droog en breng op smaak met zout en peper. Kluts het ei in een diep bord. Wentel d schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het shipsmengsel.
Verhit de boter in een grote pan Bak de schnitzels op middelhoog vuur aan beide zijden in 4.5 minuten erin.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de komkommer en snijd in plakjes. Was de bieslook en hak hem fijn
Meng de aardappelsalade met de paprika, de komkommer en de bieslook
Serveer de aardappelsalade met de schnitzels

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met krokante schnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven