Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeewolf met sojascheuten en spinazie recept
Zeewolf met sojascheuten en spinazie recept

Zeewolf met sojascheuten en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Versnipper 1 sjalotje fijn en stoof in wat boter. Giet er de witte wijn en de visbouillon over en laat goed inkoken. Voeg de room toe en laat terug inkoken. Voeg de mosterd toe. Snijd het bladerdeeg in lange repen. Bestrijk de repen met het losgeklopte ei. Bestrooi de repen met de gemalen kaas. Bak de repen in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 12 minuten. Wok de sojascheuten in wat olie. Kruid met peper en zout. Snipper de andere sjalot en wok met de sojascuten. Voeg de gewassen spinazie bij en wok even mee. Bak de zeewolffilet gaar in boter en kruid met peper. Serveer door op een groot bord een bedje te maken van de sojascheuten en spinazie. Leg er een filet op. Lepel rondom de saus. Leg enkele gebakken repen bladerdeeg bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeewolf met sojascheuten en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven