Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zeewolf met kaasspread uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de zeewolffilets naast elkaar in een ovenschaal.
Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap met de olijfolie en voeg 1 gepeld, geperst teentje knoflook toe en peper en zout.
Kruis de tomaten in, leg ze naast de vis en sprenkel het oliemengsel over de zeewolf en de tomaten.
Verdeel de kaasspread over de vis. Snijd de bosuitjes in ringetjes, houd wat groen apart en strooi de rest over het gerecht. Zet het gerecht afgedekt met aluminiumfolie 17.5 minuten in het midden van de oven tot de vis gaar is. Strooi voor het serveren het loof van de uitjes over het gerecht. Lekker met aardappelpuree of pasta.

Voedingswaarde per persoon
KJ 1522
Kcal 365
Eiwit 42
Vet 17
Verz. Vet 2
Koolhydraten 8

Serveersuggesties

In plaats van Fris & Romig Naturel is Fris & Romig Augurk-Komkommer ook heel lekker. Zeewolf kan worden vervangen door tilapia, kabeljauw of zalm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeewolf met kaasspread uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven