Zeewolf in Pére Joseph saus en druifjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. raspen en in fijne stukjes snijden.
  2. Druifjes laten uitlekken en 1/2 deciliter saus apart houden.
  3. Doe de stukken vis in een ovenschotel.
  4. Giet er 1 deciliter over en kruid met , kruidentuiltje, .
  5. Dek af en laat gaar worden in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 35 à 40 minuten.
  6. Intussen de fijngesneden stoven in 1 eetlepel .
  7. Giet er 1 deciliter witte over en breng aan de kook.
  8. Voeg de toe, samen met de , 1/2 blokje en het overgehouden druivensap.
  9. Afgedekt laten pruttelen tot de vis gaar is.
  10. Giet er dan 1 deciliter kookvocht van de vis bij en breng opnieuw aan de kook.
  11. Bind lichtjes met instantsausbinder.
  12. Roer er de onder en voeg ook de druifjes toe.
  13. Op smaak brengen met citroensap, , .
  14. Leg op elk bord een stuk en lepel er de saus over.
  15. Lekker met puree zoals aardappel-broccolipuree, aardappel-tomatenpuree, knolselderpuree.
  16. Ipv past deze saus ook zeer goed bij andere witte vissoorten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
  • visbouillon, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, room, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • visbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • kaas, room, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
138 kcal
6%552 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zeewolf in Pére Joseph saus en druifjes