Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeevruchtenschelp recept
Zeevruchtenschelp recept

Zeevruchtenschelp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de coquilles in een koekenpan met een scheutje olijfolie aan. Haal ze eruit en leg ze apart. Doe de fruits de mer in de koekenpan en bak ze even door. Meng de maizena met een borrelglaasje pastis. Voeg dit toe aan de fruits de mer en laat even goed doorwarmen. Haal de pan van het vuur en roer de creme fraiche er doorheen. Vul de Sint Jacobsschelpen met 2 coquilles en de fruits de mer prut. Strooi er de geraspte kaas op en doe ze in een op 200 graden C. voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten en licht gekleurd is. Lekker met stokbrood als voorgerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit zeevruchtenschelp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven