Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zeevruchten met sweet chilisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de zeevruchten ontdooien (bv een dag van te voren in de koelkast zetten) en giet het overtollige water weg. Droog ze even af met wat keukenpapier. Doe de zeevruchten in een schaal en voeg sweet chilisaus, knoflook, bieslook en olie toe en laat een half uurtje afgedekt staan. Laat een hapjespan of wok heet worden en doe de zeevruchten met de marinade in de pan. Bak 2 minuten en zet de pan dan van het vuur. Voeg het halve kruidenkaasjes toe en roer goed door.

Serveersuggesties

Lekker met witte rijst of met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zeevruchten met sweet chilisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven