Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeevruchten in romige kerriesaus recept
Zeevruchten in romige kerriesaus recept

Zeevruchten in romige kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de ananas in stukjes. Snijd de grotere stukken uit de mango-chutney kleiner. Snijd de visfilet in stukjes van ca. 3 cm en besprenkel ze met citroensap. Verhit de boter in een hapjes- of braadpan en bak de ui zachtjes ca. 3 minuten. Voeg de knoflook toe en roer de kerrie en de gember erdoor. Roerbak het geheel zachtjes nog ca. 1 minuut. Roer vervolgens de tomatenpuree en de kokosmelk erdoor. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat de saus zachtjes ca. 5 minuten pruttelen. Roer de ananas, chutney en kabeljauw door de saus en laat de vis zachtjes in ca. 5 minuten bijna gaar worden. Roer de garnalen, mosselen en slagroom door het vismengsel en laat het geheel door en door warm worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi met koriander. Lekker met komkommersalade en gekookte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeevruchten in romige kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven