Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeetong picasso recept
Zeetong picasso recept

Zeetong picasso


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Kruid de tongfilets met het zout, de peper en de paprikapoeder. Haal ze lichtjes door de bloem en schud ze af. Verwarm de roomboter en bak hierin de tongfilets mooi goudbruin en gaar in ongeveer 10 minuutjes. Giet ondertussen de vruchten af door een vergiet,sap wordt niet gebruikt. Snijd ze in grove stukken. Haal de filets uit de pan maar houd ze wel warm. Bak de vruchten in het achtergebleven bakvet. Voeg eventueel nog een klontje roomboter toe. Als ze warm zijn kunnen ze op de tong geserveerd worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zeetong picasso recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven