Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeeduivelstoofpotje recept
Zeeduivelstoofpotje recept

Zeeduivelstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in stukjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Snipper de gedroogde tomaatjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui, bleekselderij en paprika zachtjes 10 minuten. Voeg al roerend de gedroogde tomaten en tomaatblokjes met vocht toe en laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met zout. Voeg al roerend de majoraan toe. Schep de saus in een ovenschaal. Snijd de zeeduivel in stukken van 2 cm en bestrooi ze met zout. Leg de visstukjes in de saus. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Plaats de schotel in het midden van de oven en laat de vis in 20 minuten gaar worden.

Allergenen Informatie

Voor dit zeeduivelstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zeeduivelstoofpotje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Mooie smaakcombinatie, ga ik zeker vaker doen. Gecombineerd met gebakken aardappelschijfjes met knoflooksaus en glas halfzoete witte wijn.
    Huub Loete gaf dit recept op 12 juli 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven