Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeeduivelpotje recept
Zeeduivelpotje recept

Zeeduivelpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de preien in halve ringen. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen in water met zout 10 minuten en giet ze af. Snijd de vis in stukjes en besmeer ze met mosterd. Bestrooi de vis met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de vis rondom bruin. Neem de vis uit de pan. Fruit de prei met tomaat, champignons, kerriepoeder, tijm en laurierblad in het achter gebleven bakvet 5 minuten. Voeg de visstukjes met bouillon, wijn en aardappelblokjes toe en laat het geheel in 10 minuten op laag vuur gaar sudderen. Breng het gerecht op smaak met zout.

Allergenen Informatie

Voor dit zeeduivelpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven