Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeeduivel met uiensaus recept
Zeeduivel met uiensaus recept

Zeeduivel met uiensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Trek een visfumet van de ingredienten met 1 liter water en trek 30 minuten. Zeef het kookvocht en doe het in een sauteerpan. Breng het vocht aan de kook en pocheer de moten vis in 10 tot 15 minuten. Van te voren de uien snipperen. Smelt in een steelpan de boter. Doe de uien in de boter en laat ze met de deksel op de pan op een laag pitje minstens een uur tot prut worden en net zo geel als de boter. Druk dit uienprutje door een zeef en giet dit over de moten vis. Strooi er veel versgemalen peper over en eet er alleen gekookte nieuwe aardappelen bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zeeduivel met uiensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven