Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeeduivel recept
Zeeduivel recept

Zeeduivel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in repen. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de paprikarepen met tijm, 2 eetlepels water en zout en pers de knoflook er boven uit. Kook de paprika's al roerend in 20 minuten gaar. Bestrooi de zeeduivel met zout. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de filets in 10 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege om. Houd de filets warm in alu-folie. Voeg de balsamico-azijn toe aan het paprikamengsel en kook het 5 minuten mee. Verdeel de zeeduivelfilets over 4 borden. Garneer met de basilicum. Schep het paprikamengsel met vocht er naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeeduivel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven