Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zarzuela recept
Zarzuela recept

Zarzuela


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui pellen en snipperen. Peterselie fijn knippen. Visfilets in blokjes snijden. In grote pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Tomatenblokjes met sap, wijn, cognac en 1 deciliter water toevoegen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Tegen de kook aan brengen en blokjes vis en zeevruchten in ca. 4 minuten net gaar pocheren. Rivierkreeftjes erdoor scheppen en ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout, peper en cayennepeper. Van vuur af bestrooien met peterselie. Zarzuela in vier diepe borden scheppen. Lekker met geroosterd uienstokbrood en een groene salade.

Allergenen Informatie

Voor dit zarzuela recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zarzuela heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Erg lekker en snel klaar. Cognac en cayennepeper geeft het geheel een heerlijke bite.
  Cvk gaf dit recept op 13 juni 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven