Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmtortilla's met tuinerwten recept
Zalmtortilla's met tuinerwten recept

Zalmtortilla's met tuinerwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tuinerwten ca. 2 minuten koken, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Graatjes en velletjes van zalm verwijderen en met vork in stukjes verdelen. Knoflook pellen en uitpersen boven mayonaise. Zalm, tuinerwten, mayonaise en kappertjes door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Sla schoonmaken en in reepjes snijden. Tortilla's beleggen met beetje ijsbergsla, zalmsalade erop scheppen en tortilla's oprollen. Rest van sla mengen met dressing. Tortilla's serveren met sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmtortilla's met tuinerwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven