Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmtartaar met rucolaolie recept
Zalmtartaar met rucolaolie recept

Zalmtartaar met rucolaolie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rucola fijnmalen en de olie er in een dun straaltje bij schenken. Op kamertemperatuur minimaal 1 uur wegzetten. Daarna met zout op smaak brengen. Rauwe en gerookte zalm in kleine blokjes snijden. Van de citroen 8 dunne partjes snijden en de rest uitpersen. Beide soorten zalm met het citroensap, creme fraiche en driekwart van de bieslook mengen. Zalmmengsel afdekken en tot gebruik in de koelkast bewaren. 1/8 deel van het zalmmengsel in open ringvorm (ca 8cm) op een bord plaatsen. Met de achterkant van een lepel goed aandrukken. Ringvorm verwijderen. Partje citroen erop plaatsen. Zo alle 8 borden bereiden. Rucolaolie om de zalmtartaar druppelen. De rest van de bieslook erover strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmtartaar met rucolaolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven