Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmlasagne recept
Zalmlasagne recept

Zalmlasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 200¢ªc. Komkommers schillen, halveren en zaad verwijderen. Komkommers in plakjes snijden en in een vergiet uit laten lekken. In de vergiet ze bestrooien met zout en peper. De zalm in snippers snijden. 2 aparte pannetjes met bechamelsaus volgens de verpakking bereiden. Zalmsnippers en dille door het ene pannetje doen, de andere naturel laten. Ovenschaal invetten. Laagje naturelsaus op de bodem schenken, 1/3 deel van komkommer erop scheppen. Afdekken met lasagnevellen. Helft van zalmsaus erop schenken en 1/3 van komkommerschijfjes erop leggen. Afdekken met lasagnevellen. Nogmaals herhalen. Eindigen met rest van naturelsaus. Kaas erover strooien. Schaal in midden van de oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin laten worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmlasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zalmlasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Mijn man lust geen komkommer of courgette wat zou ik in plaats daarvan kunnen gebruiken? groetjes kokjee
  Kokjee gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven