Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilets met ontbijtspek recept
Zalmfilets met ontbijtspek recept

Zalmfilets met ontbijtspek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de citroen in vieren. Bestrooi de zalmfilets met zout en bestrijk de bovenkant in met mosterd. Bestrooi de zalmfilets aan beide kanten met peterselie. Leg 2 plakjes ontbijtspek naast elkaar en wikkel een zalmfilet erin. Doe dat ook met de andere zalmfilets. Verwarm de grill voor. Rooster de pakketjes 10 minuten onder de grill. Keer de pakketjes halverwege. Leg op 4 borden elk een zalmfilet en leg er een partje citroen op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmfilets met ontbijtspek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven