Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met kruidenkorst uit de oven recept
Zalmfilet met kruidenkorst uit de oven recept

Zalmfilet met kruidenkorst uit de oven


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 180 graden celsius.
Houd een paar takjes achter voor garnering en hak de rest samen met de dille fijn. Boen de citroen goed schoon en rasp de helft van de citroenschil.
Wrijf de beschuiten fijn tussen de handen en meng het kruim met de kruiden, de citroenschil en de knoflook.
Leg de zalmfilet op enige afstand van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de filets naar smaak met viskruiden en smeer ze in met olijfolie.
Verdeel het beschuitmengsel over de vis en druk goed aan.
Zet de bakplaat met de zalm 10 minuten in het midden van de oven tot de vis gaar is.
Gaar indien mogelijk de laatste 5 minuten de ovengrill erbij zodat de korst mooi bruin wordt.

Serveersuggesties

lekker met risottotomaten (zie mijn recept)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met kruidenkorst uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven