Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met knoflook-roomsaus recept
Zalmfilet met knoflook-roomsaus recept

Zalmfilet met knoflook-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak sjalot en knoflook zacht in olijfolie. Voeg bouillon toen en voeg slagroom toe. Laat inkoken tot de helft. Oven voorverwarmen op 200 graden C. Ovenschaal invetten, visfilet erin doen en saus eromheen gieten. Ongeveer 5 minuten in oven van 200 graden C. zetten. Serveren met peterselie.

Serveersuggesties

Ook lekker met 0,25 liter bouillon en 0,25 liter witte wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met knoflook-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven