Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met druiven recept
Zalmfilet met druiven recept

Zalmfilet met druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besprenkel de zalmfilet met citroensap. Halveer de druiven. Verhit de boter in een koekenpan en bak de zalmfilet 3 minuten per kant bruin en gaar. Bestrooi de filet met zout. Neem de filets uit de pan en houd het warm. Voeg de druiven toe aan het achter gebleven bakvet en bak ze 2 minuten al roerend. Verdeel de filet in 4 stukken en serveer met de warme druiven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven