Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met dillesaus en creme fraiche recept
Zalmfilet met dillesaus en creme fraiche recept

Zalmfilet met dillesaus en creme fraiche


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een ovenschaal in met de helft van de boter. Leg de zalmfilets naast elkaar in een ovenschaal. Snijd de komkommer in kleine blokjes en verdeel ze over de zalm. Schenk de wijn erover met de helft van de visbouillon. Verdeel de rest van de boter in klontjes over de vis. Dek de schaal af met alu-folie en bak de zalm in het midden van de oven in 15 minuten gaar. Schenk het bakvocht in een pannetje. Voeg de rest van de visbouillon, creme fraiche en mosterd toe. Laat de saus iets inkoken. Breng het op smaak met zout. Voeg de dille toe aan de saus. Verdeel de zalmfilets met komkommetblokjes over 2 borden en schenk de saus er rond om heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met dillesaus en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven