Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met dille-yoghurtdressing recept
Zalmfilet met dille-yoghurtdressing recept

Zalmfilet met dille-yoghurtdressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadjes. Rasp de komkommer boven een zeef, bestrooi het met zout en laat het uitlekken. Meng de dille met de yoghurt. Druk het overtollige vocht uit de komkommer en meng het met de dille-yoghurt. Zet de dressing afgedekt in de ijskast tot gebruik. Verhit de grill tot half heet. Bestrijk de zalm met olijfolie en bestrooi ze met zout. Rooster de zalm 3 minuten aan beide kanten gaar. Was de spinazie, laat het uitlekken en verdeel het over 2 borden. Leg de spinazie op de spinazie en serveer met de dille-yoghurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met dille-yoghurtdressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven