Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm Tandoori recept
Zalm Tandoori recept

Zalm Tandoori


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de zalm in kleine blokjes. Doe dit in een schaal met 2 eetlepels olie en het zakje tandoorikruiden. Roer dit alles goed door elkaar en laat het een kwartiertje inwerken. Snijd ondertussen de prei in halve ringetjes. Doe een beetje olie in de pan en laat dit niet al te heet worden. Doe er de zalm bij en laat die licht rondom worden. Doe er de prei bij en smoor het nog een heel klein beetje door, niet gaar laten worden. Doe er vervolgens de creme fraiche bij en laat dit langzaam erdoor heen smelten. Doe vervolgens alles in een grote schaal en zet dit ongeveer 30 minuten in een voorverwamde oven (gas 5, elektrische oven) van 180 graden C. Serveer het met de rijst en smullen maar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm tandoori recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zalm Tandoori heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Lekkere lichte pasta hoeveelheid mag wel iets groter voor 4 personen
  Ploegske gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven