Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm op een bedje van tomaat recept
Zalm op een bedje van tomaat recept

Zalm op een bedje van tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten en doe deze in een vuurvaste schotel. Kruiden naar smaak. Leg de zalmmoten op de tomaat en strooi er wat zout over. Garneer met parmezaanse kaas. Plaats half uurtje in de oven op 200C of tot alles begint te broebellen en de parmezaanse kaas lichtjes bruin kleurt. Serveer met puree of gestoomde aardappel.

Serveersuggesties

Kan ook met andere vastkokende vis. Andere soorten groenten kunnen ook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm op een bedje van tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven