Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met tagliatelle in dillesaus recept
Zalm met tagliatelle in dillesaus recept

Zalm met tagliatelle in dillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Bestrooi de zalmfilets aan beide kanten met wat zout. Verhit 4 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak de zalmfilets eerst op de huidkant ca. 5 minuten op laag vuur. Keer de zalmfilets en bak de andere kant nog 3 minuten. (ze mogen van binnen nog rosť zijn).
Was ondertussen de kerstomaatjes en snijd ze doormidden. Verwarm een hapjespan met 1 eetlepel vloeibare margarine en roerbak de pastagroenten in 3 minuten gaar. Voeg de tomaatjes toe aan de groenten en verwarm mee.
Maak de dille-vissaus volgens aanwijzing verpakking.
Verdeel de pasta over het midden van de borden en leg daar omheen de groenten. Leg de zalmfilets op de pasta en giet naar smaak de saus over het gerecht of geef het er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met tagliatelle in dillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven