Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met spitskool recept
Zalm met spitskool recept

Zalm met spitskool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de spitskool in reepjes en verwijder de middelste harde kern.
Verwarm een wok/hapjes pan met een scheutje olie.
Roerbak de spitskool met de kruiden, hoeveelheid hangt af van de smaak.
Gril de zalm in een gril pan. Zorg dat hij van binnen nog een beetje rose is.
Zet ondertussen de oven aan om de aardappelkroketjes in op te warmen.
Zodra de spitskool geslonken is schep je deze op een bord doe hier een schepje crème fraîche boven op en leg daar je stuk zalm weer boven op. Serveer daarbij je aardappelkroketjes.

Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zalm met spitskool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb liever geen kant en klare aardappelkroketten! Als je het zelf maakt is het lekkerder en veel gezonder.!
    Marike Koning gaf dit recept op 19 augustus 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven