Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met pasta en knoflookspinazie recept
Zalm met pasta en knoflookspinazie recept

Zalm met pasta en knoflookspinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze op een bord afkoelen. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Bak ondertussen de zalmfilet in een scheutje olijfolie om en om gaar in 5 minuten. Bestrooi met wat zout. Kook tegelijkertijd de spinazie enkele minuten in een soeppan in een laagje kokend water. Schep de spinazie geregeld om en laat slinken. Giet het vocht af en doe terug in de pan. Zet het vuur laag. Pers de knoflook erboven uit, voeg de roomkaas en naar smaak zout en peper toe. Giet de pasta af verdeel over 4 borden, schep de spinazie erbij, bestrooi met de pijnboompitten en leg de zalm erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm met pasta en knoflookspinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven