Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met limoen-roomsaus recept
Zalm met limoen-roomsaus recept

Zalm met limoen-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid het zakje maggi roomsaus, maar gebruik 1/2 deciliter minder vocht dan op de verpakking staat. Roer de geraspte schil, het sap van de limoen, de créme fraîche en bieslook door de roomsaus. Houd de saus warm op een sudderplaatje. Verhit de olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bestrooi de zalm met zout en peper en bak ze aan beide zijden in ± 4 minuten mooi bruin. Leg de zalm op een warme schaal, verdeel de saus erover en garneer met wat bieslook.

Serveersuggesties

Je kan de bieslook vervangen voor dille of peterselie. Serveer de zalm met krieltjes en groente (peultjes, doperwtjes en tuinbonen).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met limoen-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven