Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met Italiaanse Zeekraal recept
Zalm met Italiaanse Zeekraal recept

Zalm met Italiaanse Zeekraal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de zeekraal 2 minuten, giet af en zet apart. Meng broodkruim, peper, korianderblad en een snufje zout op een bord. Haal een kant van de zalm door losgeklopt ei en druk het daarna in het broodkruimmengsel. Besprenkel de zalmmoten met wat plantaardige olie en plaats ze op een ovenrooster in een oven van 220 graden Celcius. Haal ze na 15 minuten uit de oven. Leg de zeekraal op een serveerschaal en de zalmmoten hier bovenop. Combinatietip: Lekker bij Japanse gebakken mie of pasta met tomatensaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met italiaanse zeekraal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven