Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met groene groente recept
Zalm met groene groente recept

Zalm met groene groente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de groenten schoon, (of neem uit de diepvries). Laat de boter smelten in een pan en bak hierin de sjalotjes even aan. Voeg de groenten en de groentebouillon toe en laat het even stoven. Kruid het met peper en zout en voeg bonenkruid (indien verkrijgbaar) of dragon toe. Kruid in de tussentijd de zalm met peper en zout, bestrijk het met olijfolie en laat dit even intrekken. Verhit in de tussentijd een grillpan en bak hierin met boter de zalm krokant aan beide zijden. Bak de zalm niet gaar, want dan wordt de zalm droog! Verdeel de groenten rondom en plaats de zalmfilets bovenop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm met groene groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven