Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm in roomsaus met champignons recept
Zalm in roomsaus met champignons recept

Zalm in roomsaus met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bouillon in een ruime pan en voeg de sjalot snippers toe. De zalm goed schoon maken en vooral die grijze streep verwijderen (dat is bedorven vet en smaakt erg vies) bij verse zalm goed letten op graatjes. Als de bouillon met de sjalot kookt, de zalm erin leggen en 10 minuten laten koken, halverwege de kooktijd even omdraaien. Kook gerust op hoog vuur want straks moet de bouillon toch indikken. Als de zalm gaar is, uit de pan nemen en op een warm bord leggen en afdekken. De bouillon indikken tot de helft . De champignons en de andere groente aan de bouillon toevoegen. Proeven en eventueel zout en peper toevoegen. Als de champignons gaar zijn de selderij en de garnaaltjes toevoegen en de room. Even door koken (niet te lang anders zijn de garnaaltjes van gummie) eventueel iets binden met bloem of allesbinder. De zalm op twee verwarmde borden verdelen en overgieten met de saus. Serveren met rijst of pasta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm in roomsaus met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven