Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm in kruidenroom met kaviaar recept
Zalm in kruidenroom met kaviaar recept

Zalm in kruidenroom met kaviaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zalmmoten besprenkelen met citroensap en inwrijven met peper en zout. Dit een uurtje laten intrekken in de koelkast. Ui instukken snijden en smoren in boter. Kruidenroom: Slagroom los roeren en de witte wijn en maizena (1 eetlepel) er door roeren en een scheut cognac. 1 eetlepel dille er door doen, (fijn gesneden). 1 eetlepel basilicum er door dien,(fijn gesneden). Cayennepeper er door doen. Met peper en zout op smaak brengen. Het is een magnetrongerecht dus: De vis in de magnetronschaal doen, de roomsaus er over en de deksel op de schaal. In de magnetron laten garen: 500 Watt 100% 10 tot 12 minuten 600-650 watt 60-75% 10 tot 12 minuten 700-750 watt 60-75% 8 tot 10 minuten Zalm op een voorverwarmde schaal leggen en de saus er overheen laten lopen. Takje peterselie erop en klaar. Bakje kaviaar bij serveren zodat ieder naar behoeven kaviaar en zalm tegelijk kan eten. Mooie droge witte wijn erbij serveren en/of een zelf gemaakte aardappelpuree. En ook lekker erbij is broccoli of harcotsvers of peultjes.

Serveersuggesties

Kaviaar is duur. Bij onze grootste super kan je Lompvis of forelkaviaar kopen en dat is een heel goede vervanger.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm in kruidenroom met kaviaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven