Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witvis met sperzieboontjes en tomaat recept
Witvis met sperzieboontjes en tomaat recept

Witvis met sperzieboontjes en tomaat


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 220 graden.

Vis marineren in een eetlepel sojasaus, een eetlepel olijfolie en de kant-en-klare viskruiden. Uur laten intrekken in de koelkast.

Sperzieboontjes schoonmaken, eventueel halveren en 10 minuten voorkoken.
Kruiden met wat zout, peper en flink nootmuskaat.

Champignons heel laten (de hele grote exemplaren halveren). Kort bakken met flink paprikapoeder, flink knoflookpoeder, beetje peper, beetje zout.

Vis in het midden van een licht ingevette ovenschaal leggen.

Sperzieboontjes en champignons mengen en rond de vis leggen.

Hele cherrytomaatjes er tussen verdelen, en de plakjes 'opgevouwen' katenspek er tussen stoppen.

Paar handjes pittige geraspte kaas er oven strooien en het geheel afdekken met aluminiumfolie.

Half uur in de oven op 230 graden. Na een kwartier het aluminiumfolie verwijderen.

Serveersuggesties

Heerlijk als mager recept zonder bijgerechten te eten, maar ook lekker met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witvis met sperzieboontjes en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven