Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte vis met saffraansaus recept
Witte vis met saffraansaus recept

Witte vis met saffraansaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een roux: Smelt 20 gram boter, doe er 2 lepels bloem bij, roer even goed. Doe er beetje bij beetje de room erbij tot je een mooie gladde saus hebt gekregen. Gaar dit even, strooi er dan wat saffraan in en laat dit even op een laag vuur pruttelen. Vermeng in een bord de bloem samen met het paneermeel en de viskruiden. Haal hier de vis door en bak ze in de boter gaar. Leg de vis, als hij gaar is, even op wat keukenpapier en dan direkt op een voorverwarmd bord en schenk er de saus bij. Heerlijk met in de schil gebakken krieltjes en een salade of met een pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte vis met saffraansaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven