Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vistempura recept
Vistempura recept

Vistempura


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tilapiafilet in reepjes. Snijd de augurken in kleine blokjes. Verwarm intussen de frituurolie voor op 180 C. Meng daarna de mayonaise met de blokjes augurk, de kappertjes en de Japanse sojasaus. Dep de tilapiafiletreepjes even droog met wat keukenpapier. Maak daarna 100 gram tempurabeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal vervolgens de visreepjes door het beslag en frituur ze in 3 delen in 2.5 minuten goudbruin en krokant. Doe dit wel zonder het frituurmandje want het beslag bakt anders daaraan vast.

Allergenen Informatie

Voor dit vistempura recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven