Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visstrudel recept
Visstrudel recept

Visstrudel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor (200 graden C).
Meng van de kerriepoeder, kurkuma, paprika en peterselie allemaal 1 theelepel door elkaar, zet even opzij.
Snijd de bosuitjes fijn en snijd de wortel in kleine brunoise.
Leg 2x 2-3 vellen filodeeg op elkaar en bestrijk het oppervlak steeds met wat olie.
Wrijf de pangafilets in met het kruidenmengsel, maal wat zout/peper erover.
Verdeel de gesneden bosui en wortel over het midden van de filodeegvellen. Leg de visfilets erop en vouw het filodeeg eroverheen zodat je twee pakketjes krijgt.
Bestrijk de bovenzijde van de pakketjes met wat olie en bak knapperig in de oven in ca. 17.5 minuten.
Halveer de spruitjes, wok ze in een pan tot ze beetgaar zijn. Maak ondertussen de champignons schoon. Halveer deze ook (of in kwarten bij hele grote champignons). Doe ze bij de spruitjes.
Voeg de ketjap toe en breng op smaak met zout/peper.
Serveer de visstrudels met de groente.

Lekker met als bijgerechten een kommetje rijst en frisse komkommersalade.

Allergenen Informatie

Voor dit visstrudel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven