Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep (Soto ikan) recept
Vissoep (Soto ikan) recept

Vissoep (Soto ikan)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw in stukjes, de tomaten (zonder zaadlijsten) in blokjes en de gember in dunne plakjes. Verhit de olie in een pan en bak de ui met de knoflook lichtbruin. Voeg de gember, salamblaadje, citroensap en serehpoeder toe en schep alles goed om. Voeg de bouillon toe en breng dit tot aan de kook. Voeg nu de stukjes vis toe en laat deze in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg op het laatst de stukjes tomaat toe en verwarm ze 5 minuten mee. Breng de soep op smaak met peper en zout. Verwijder het salamblaadje.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vissoep (soto ikan) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven