Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep recept
Vissoep recept

Vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien en knoflook fijn maken. Fijn gemalen peperkorrels erbij voegen dan een beetje assem en trassie. Goed fijn maken. Beetje assem in een kommetje met water erin, even in laten trekken, daarna de assem met een lepel fijn drukken tot je het sap krijgt. De boemboe met en beetje water opkoken, dan het assemsap met een zeef persen, toevoegen. Goed laten koken voor Ī 20 minuten dan lombok rawit erbij doen. Ongeveer een kwartiertje later op klein vuur de vis en selderij erin. Naar smaak zout erbij doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven