Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel met tomaat recept
Visschotel met tomaat recept

Visschotel met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar. Snijd de visfilet in 4 stukken en leg ze in een ovenschaal.
Verdeel de tomaat en de uiringen over de vis. Schep er een lepel crème fraîche op. Bestrooi met de kaas, de kruiden en zout en peper naar smaak. Verhit intussen de olie in een koekenpan
Bak de aardappelen in 9 minuten goudbruin en krokant.
Kook de erwten in water met zout in ca. 4 minuten knapperig gaar.
Serveer de visschotel met de aardappelen en de erwten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Visschotel met tomaat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt mij simpel en smakelijk. Maar hoelang gaat deze schotel in de oven ?
    T. Mulle gaf dit recept op 9 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven