Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel met paprika recept
Visschotel met paprika recept

Visschotel met paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de vis droog met keuekenrol en snijd in 4 gelijke stukken. Bestuif deze met bloem. Verwarm de over voor op 210 graden C. (hetelucht 190 graden C.) Pel en snipper de uien. Schil en was de aardappels en snijd ze in plakken van 1 cm dik. Was de paprika, snijd in blokjes en verwijder de zaadlijsten. Verhit in een braadpan 2 eetlepels olie. Leg er de visstukken voorzichtig in en bak ze ca. 2,5 min. aan beide zijden. Vet een ondiepe overschaal in met de rest van de olie. Leg de visstukken erin. Verdeel de parika, ui en aardappels over de vis. Pel de knoflooktenen en pers ze uit boven de aardappelplakken. Strooi rijkelijk kerriepoeder over de schotel en voeg de witte wijn en peper en zout toe. Zet de schotel 30 min. in de oven. Het visgerecht is klaar als de aardappelplakjes gaar zijn. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel met paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven