Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel met olijven recept
Visschotel met olijven recept

Visschotel met olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in schijfjes. Snipper de ui. Snijd de paling in mootjes. Verhit de olie in de koekenpan en bak de aardappelschijfjes en gesnipperde ui goudbruin. Af en toe keren. Verwarm de oven voor op 200 C en vet de ovenschaal in. Wrijf de vis in met zout en peper en besprenkel met wat citroensap. Leg de vis in de ovenschotel en schik de aardappelschijfjes en de olijven over en rond de vis. Bestrooi met nog wat zout en peper. Dek de ovenschaal met aluminiumfolie af en zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven. Verwijder na 20 minuten het aluminiumfolie, zet de schaal voor nog 10 minuten terug in de oven en laat verder gaar en goudbruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel met olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven