Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel met bietjes en appel recept
Visschotel met bietjes en appel recept

Visschotel met bietjes en appel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw aan stukjes van ca. 3 cm. Snijd de bietjes en de appels in blokjes van 1 cm. en de ui in smalle ringen. Verhit de olie in een wok, laat hem uitbruisen en voeg dan de olie toe. Roerbak als de olie heet is, de uiringen ca. 3 minuten. Voeg de kabeljauw toe en roerbak voorzichtig ca. 4 minuten (probeer de vis heel te houden). Roer vervolgens de biet, de appel, de crème fraiche en het citroensap erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper. Warm het geheel goed door. Bestrooi het gerecht met peterselie en de kappertjes en garneer met hardgekookte eieren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel met bietjes en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Visschotel met bietjes en appel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het was erg lekker, wij hebben er van gesmuld. Groetjes Carla
    Carla Bos gaf dit recept op 11 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven