Visschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Laat de vis uitlekken.
  2. Schil de en kook deze.
  3. Daarna hier schijfjes van snijden.
  4. De ovenschaal invetten en oven voorverwarmen op 200 graden (heteluchtoven.

    Ga de saus maken.
  5. Neem een pannentje en doe hierin: 2 teentjes knoflook, blikje tomaat, 8 zongedroogde tomaat gesneden, 2 eetlepels balsamico azijn, wat kruidenzout, beetje aromat, wat Italiaanse kruiden en de kappertjes (half potje) met een klein beetje sap toegevoegd.
  6. Laat de saus gedurende 15 minuten zachtjes koken.

    Doe de in de schaal en wat knoflookolie er overheen.
  7. Dan leg je hier de vis op en daarna de saus toevoegen.

    Gedurende 25 minuten in de heteluchtoven zetten van 200 graden, afgedekt met aluminiumfolie.
  8. Na deze 25 minuten de schaal nog 10 minuten in de oven laten staan maar dan zonder de folie.
25
25
25

Variaties op Visschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Visschotel
VariatieAantalGang
Gemengde visschotel2Ovenschotels
Boerenvisschotel1Rijstgerechten
Colombiaanse visschotel1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
ovenschaal
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
207 kcal
10%207 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
13%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visschotel