Visragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met en .
  2. Breng de bouillon aan de kook.
  3. Leg de vis in de bouillon en laat de vis tegen de kook aan in 5 minuten gaar worden.
  4. Neem de vis voorzichtig uit de bouillon.
  5. Maak de schoon en snijd ze in ringen.
  6. Verwarm de margarine en fruit hier de uienringetjes zacht.
  7. Strooi de er over en warm dit goed door.
  8. Giet er in gedeelten, onder goed roeren de bij en breng dit aan de kook.
  9. Laat de saus enkele minuten zacht koken.
  10. Spoel de in een zeef af.
  11. Meng de stukjes vis en de voorzichtig door de saus en voeg de room toe.
  12. Warm het geheel goed door.
  13. Maak de ragout op smaak met de klein geknipte , de , enkele druppels , en weinig .
  14. Lekker met doperwtjes met maïs en volkoren bolletjes.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Visragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Visragout
VariatieAantalGang
Visragout2Lunchgerechten
Komkommer-visragout1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon en vloeibare margarine
  • visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon en vloeibare margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en vloeibare margarine
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in visbouillon
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
242 kcal
12%484 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visragout