Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispastei recept
Vispastei recept

Vispastei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten in water met zout. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Schep de aardappelblokjes, kabeljauw en het katenspek in de ovenschaal. Roer in een kom de mosterd, citroensap de peterselie en zout en peper naar smaak door de slagroom. Schenk dit mengsel over de aardappels en de vis. Leg de plakjes bladerdeeg overlappend naast elkaar op een met bloem bestoven werkoppervlakte. Rol ze met de deegroller uit tot een lap die iets groter is dan de ovenschaal. Bedek de ovenschaal hiermee en durk het deeg goed aan. Zet de pastei in de oven en bak hem in 30 minuten bruin cq gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit vispastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven