Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vislasagne recept
Vislasagne recept

Vislasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de boter met fijngehakte ansjovis. Houd er twee per persoon over voor garnering. Snijd de tilapiafilet in tweeën. Smeer een helft van de vis in met de boter. Leg in een ovenvaste schaal. Maak met een kaaschaaf mooie lapjes van de wortel en courgette. Leg een laagje wortel en courgette op de vis. Dek dit af met nog een laagje vis en besmeer dit ook met de boter. Strooi hier kappertjes en fijngesneden lenteui overheen. Zet dit in de oven voorverwarmd op 180 graden celsius. Na twintig minuten even kijken of de vis gaar is.

Serveersuggesties

Erg lekker bij aardappelpuree.

Allergenen Informatie

Voor dit vislasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven